Preskoči na vsebino

Mediji

Medijsko središče

Medijsko središče je locirano neposredno ob ciljni areni v Podkorenu in predstavnikom medijev zagotavlja odlično delovno okolje v neposredni bližini tekmovališča ter s tem tudi hitrejše poročanje.

Za vstop v medijsko središče je potrebna veljavna akreditacija, ki se jo pridobi na osnovi uradne zahteve preko spletne strani. Zahteve za akreditacije se bodo sprejemale od 31. januarja 2024 dalje. 

Več informacij bo na voljo v priročniku za medije.

Medijsko središče je odprto:

  • v soboto, 9. marca 2024, med 07:00 in 18.00 uro,
  • v nedeljo, 10. marca 2024, med 07:00 in 17.00 uro.

Na razpolago bo vsa potrebna telekomunikacijska infrastruktura (brezplačni dostop do interneta) in oprema (kopirni stroji, električni priključki) za nemoteno delo novinarjev in fotografov.

V Medijskem središču bo na razpolago omejeno število delovnih mest. Vsaki medijski hiši bo omogočeno največ eno delovnega mesto, prednostno bodo ta namenjena v prvi vrsti medijskim hišam, agencijam in fotografom, ki redno spremljajo svetovni pokal v alpskem smučanju v celotni sezoni 2023/24 in imajo večji doseg, pri čemer si organizator pridržuje pravico do dodelitve delovnih mest v skladu z zgoraj navedenimi parametri.