Preskoči na vsebino

Novice

23. 02. 2021

Določeni protokoli za izvedbo tekmovanja v pogojih covid-19 epidemije

OK Pokal Vitranc je ob upoštevanju odlokov vlade RS in navodil NIJZ sprejel protokol za izvedbo tekmovanja za 60. Pokal Vitranc v pogojih epidemija covid-19.

Osnovna zahteva za vse udeležence tekmovanja, da brez negativnega hitrega antigenskega (HAT) ali PCR testa ne bodo mogli pridobiti akreditacije za tekmovanje. Akreditacija pa je pogoj za vstop v mehurček Podkoren in v uradne hotele, kjer prebivajo udeleženci.

Druga zahteva, ki jo bodo morali izpolnjevati vsi udeleženci tekmovanja je redno testiranje s HAT in/ali PCR testi v času med 08. in 14. marcem 2021.

V centru Kranjske Gore bo postavljen poseben Covid Testni Center, ki bo namenjen samo različnim skupinam udeležencev tekmovanja med 07. in 14. 3. 2021

Vse dodatne informacije in navodila so na voljo na spletni strani Pokala Vitranc  Pokal Vitranc - Navodila in preventivni ukrepi v zvezi s preprečevanjem širjenja virusa (pokal-vitranc.com)

Tekmovanje v soboto 13. 3.  in nedeljo 14. 3. 2021 bo potekalo brez prisotnosti gledalcev ali vabljenih gostov na prizorišču v Podkorenu. OK Pokal Vitranc vljudno naproša vse ljubitelje smučanja in obiskovalce Kranjske Gore, ki se bodo v teh dneh nahajali v občini Kranjska Gora, da si tekmovanje ogledajo na TVS 2. program ali drugih TV postajah, ki bodo tekmovanje prenašala in da ne zahajajo na področje prizorišča tekmovanja.

Istočasno obveščamo vse gledalce, ki so kupili in imajo vstopnico za ogled odpadlega 59. Pokala Vitranc 2020, da lahko zahtevajo povračilo kupnine na prodajnem mestu, kjer so vstopnico kupili.

Nazaj na vse novice