Preskoči na vsebino

Novice

11. 08. 2014

Novi obrazi svetovne smučarske zveze

Legendarnega Güntherja Hujaro, direktorja svetovnega pokala v alpskem smučanju za moške z letošnjo sezono zamenjuje bivši direktor tekem Evropskega pokala Marcus Waldner.

 

Prihajajoča sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju za moške bo postregla z nekaj novostmi, ki jih bo moč videti udi v Kranjski Gori. Največja novost je seveda lanskoletno slovo legendarnega direktorja svetovnega pokala za moške Güntherja Hujare ter direktorja tehničnih disciplin Hansa Pierina. V njine čevlje letos stopata Marcus Waldner kot novi direktor tekem in Emmanuel Coulder kot direktor tehničnih disciplin.

Marcus Waldner se je kalil na tekma Evropskega pokala, kjer je do sedaj opravljal funkcijo direktorja tekmovanja. Nova direktorja na Mednarodni smučarski zvezi sta pred dnevi prišla tudi v Kranjsko Goro, kjer sta se srečala s predstavniki našega organizacijskega komiteja.

Generalni sekretar Organizacijskega komiteja Pokala Vitranc, Srečko Medven je bil nad srečanjem z novimi vodilnimi osebami vidno zadovoljen: "Po odličnem sodelovanju z Güntherjem in Hansom ni dvoma, da bomo tudi z Marcusom Waldnerjem in Emmanuelom Coulderjem nadaljevali na enakem nivoju."

Nazaj na vse novice