Preskoči na vsebino

Novice

03. 03. 2007

TEKMA LEGEND JE USPELA

Tekma legend, ki jo je pripravil Jure Košir, je uspela. Navdušeni so bili tako legendarni smučarji kot tudi gledalci. 
Najbolje se je odrezal Hans Enn, drugi je bil Jean Pierre Vidal, tretja pa Mateja Svet. Sicer so med drugimi tekmovali tudi Alberto Tomba, Mario Reiter, Berni Knauss, Sabine Egger, Lasse Kjus, Sebastien Amiez, Finn Christian Jagge, Guenther Mader, Thomas Sykora, Paul Frommelt, Boris Strel, Gregor Benedik, Bojan Križaj, Matjaž Vrhovnik, Špela Pretnar, Urška Hrovat, Tomaž Čižman, Miran Stanovnik, Janez Hočevar Rifle, Milan Pečovnik Pidži, Tomi Meglič ... 
Najhujši padec je že v prvem teku zabeležila Nina Jerančič.
Zanimivi so bili tudi predtekmovalci: izvrsten slovenski smukač Andrej Jerman, deskar na snegu, Kranjskogorec Dejan Košir in Gal Jakič, udeleženec paraolimpijskih iger v Torinu. 
Zadovoljstva po končani tekmi ni skrival niti organizator in pobudnik tekme legend Jure Košir. Kot je povedal, tekma pomeni druženje in zabavo, ima pa tudi velik dobrodelni pomen. S štartnino so zbirali denar za za nakup aparata, s katerim se določa molekularno genetske spremembe levkemičnih celic pri otrocih. 
V večernih in nočnih urah sledijo še koncerti Siddhatre, Neishe, Valentina Kanzyanija in skupine Kosheen. V Kranjski Gori se torej obeta prava eksplozija zabave in za prave žurerje tudi dolga noč! 

Nazaj na vse novice