Preskoči na vsebino

Novice

07. 03. 2024

Tudi brez Vitranca zabava v Vitrancu

Po odpovedi vseh tekmovanj v svetovnem pokalu v alpskem smučanju za moške v Kranjski Gori v letošnji zimi včeraj so organizatorji staknili glave in odločili, da kljub temu pripravijo večerno zabavo, največji slovenski Après ski.

Spremljevalni program Pokala Vitranc, največji slovenski Après ski, se bo tako odvil kljub odpovedi tekem za svetovni pokal. Organizatorji so dogodek zaradi slabše vremenske napovedi v soboto zvečer in v noči na nedeljo prestavili v dvorano Vitranc, kjer bodo obiskovalci lahko na suhem uživali dogodku, ki se ga veselijo tudi nastopajoči, med njimi vedno zabavni Čuki, ki bodo s Sankaško polko pripeljali do večernega vrhunca, ko si bodo pozno v noč na odru sledili Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugi.

Luka Vrančič, v.d. direktorja Turizma Kranjska Gora je povedal: »Kljub odpovedi tekmovanja, so v Kranjski Gori preostale namestitvene kapacitete polne, zato se nam zdi pomembno, da teh gostov ne zapostavimo in pripravimo Après ski, ki se jo bodo še dolgo spominjali in zaradi katere se morda vrnejo prihodnje leto. Najboljši gost je namreč gost, ki se vrača.«

Nazaj na vse novice